Oudervereniging

Deze enthousiaste groep ouders heeft als doel het plezier op school zo veel mogelijk te ondersteunen door het organiseren van allerlei leuke activiteiten.

Oudervereniging Het Gein
De oudervereniging, kortweg OV, heeft als doel het plezier op school zo veel mogelijk te ondersteunen en heeft zich georganiseerd in verschillende teams. Deze bestaan uit enthousiaste ouders die zich op vrijwillige basis inspannen om de school zo leuk en prettig mogelijk te maken voor de kinderen.

Enthousiaste teams
De oudervereniging bestaat uit verschillende teams en het Dagelijks Bestuur (DB):

Overleg en Facebook
Het DB en de coördinatoren van de OV hebben maandelijks een overleg. De notulen kun je op deze pagina downloaden. Op de kalender (of in de geprinte schoolagenda en de notulen) vind je de vergaderdata. Een OV-vergadering is openbaar en kun je dus altijd een keer bijwonen. Ook kun je lid worden van onze Facebookgroep: www.facebook.com/groups/OVhetgein.

Dit wil jij ook!
Hulp is altijd welkom! Wil je je ook aansluiten bij een van onze leuke teams, of wil je eerst meer informatie? Spreek ons aan op woensdagochtend in de centrale hal of stuur een mailtje naar [email protected].