Schoolontwikkeling

Klassiek met een moderne jas

Op onze school wordt klassikaal les gegeven in een moderne jas. De nadruk ligt hierbij op leren in een gezellige, ontspannen sfeer, met duidelijke regels en afspraken. Wanneer die omstandigheden gecreëerd zijn, zullen wij ook het maximale uit de kinderen kunnen halen. Daarbij is het van belang dat we oog hebben voor het niveauverschil dat er in elke groep tussen kinderen bestaat. Wij vinden het belangrijk om door differentiatie op elke behoefte van ieder kind afzonderlijk in te kunnen spelen.

 

Wij staan open voor ieder kind en bereiden het binnen haar of zijn eigen mogelijkheden verstandelijk, creatief en sociaal voor op een maatschappij, die voortdurend aan verandering onderhevig is.

 Daarom is ook ons onderwijs steeds in beweging. Daarnaast houden wij de effectiviteit van ons onderwijs in de gaten, zijn we vernieuwend bezig en zorgen we dat goede zaken gewaarborgd worden. Door regelmatige toetsing houden we de vinger aan de pols. Niet alleen de leerprestaties zijn daarbij van belang. Ook sociaal gedrag, verantwoordelijkheidsgevoel en streven naar zelfstandigheid zijn belangrijke zaken.

 

Verder is er veel aandacht voor de creatieve vakken, bewegingsonderwijs en kunst en cultuur. Dit zien we onder andere terug in de aanstelling van vakleerkrachten voor beeldende vorming en bewegingsonderwijs.

Meer informatie?

Download onze schoolgids.

Contact

We komen graag in contact, je kan ons altijd bellen of mailen. Maar via het onderstaande contactformulier kan je ook een vraag stellen.